Part Company Oy

Keski-Uusimaa 26.10.2008
Heikki Löfman


Rakentavaa palkitsemista Kellokoskella

Kellokosken Yrittäjät Ry:n valintaa vuoden yritykseksi voi sanoa hyvinkin rakentavaksi valinnaksi, sillä tittelin nappasi itselleen LVI-urakointia ja tarvikemyyntiä harjoittava Part Company Oy.

-Kyllähän valinta tottakai hienolta tuntuu, kun hommaa on pitkään tahkottu, sanoo yrityksen toimitusjohtaja Ari Laaksonen.

Vuonna 1994 perustettu Part Company Oy työllistää keskimäärin 10-14 asentajaa ja Laaksosen lisäksi toimiston puolella ahertaa kaksi työntekijää.

-Perusporukkana meillä on kymmenestä kahteentoista asentajaa ja lisäksi aliurakoitsijoiden kanssa teemme yhteistyötä.

Tällä hetkellä Part Companyllä on meneillään isommat projektit Keravalla ja korsossa.

-Keravalla olemme mukana hoivakodin rakentamisessa ja Korsoon hallikiinteistö, johon tulee tuotanto- ja toimistotilaa.Lisäksi teemme paljon linjaaneerauksia taloyhtiöille ja pienempää remonttia.Laaksonen jatkaa.Yksi tärkeä kohde yritykselle on ollut Keravan vankila, johon Laaksosen johtama yritys on tehnyt isompaa ja pienempää remonttia jo yli 20 vuotta.

-Tällä alalla olen ollut yritystoiminnassa mukana vuodesta 1984.

Vuonne 2005 Järvenpäästä uusiin tiloihin Kellokoskelle muuttaneen yrityksen liikevaihdosta noin 10 prosenttia tulee kuluttajille suunnatusta LVI-myymälästä.

-Myymälä palvelee lähinnä Kellokosken, Järvenpään ja Mäntsälän asiakkaita. Toki myös omiin tarpeisiin pyörähtää tavaraa.

Ennen Järvenpään maaseutuopiston tiloissa vietettyä pikavisiittiä yritys toimi Haarajoella.

Talouden laskusuhdanne on näkynyt myös rakentamisessa. Tämän myöntää myös Laaksonen.

Kun uudispuoli pienenee niin ei hyvältä näytä.Meille se ei ole isoin ongelma, sillä olemme keskittyneet saneeraus ja korjaus rakentamiseen, mutta vaikuttaahan laskusuhdanne koko alaan kauttaaltaan. En usko, että lama tulee yhtä kovana kuin 90-luvulla, mutta sekin riippuu siitä mitä valtiovalta saa aikaan, vai saako mitään, Laaksonen pyörittelee.

Toimitusjohtaja Laaksonen muistuttaa, että rakentamisella ei suinkaan tarkoiteta vain putkialaa.

-Kyllähän rakennusala on niin laaja ala, jos nyt pannaan hanat kiinni ja rakentaminen huomattavasti vähenee niin sitten vasta lamassa ollaankin.Kouluja ja päiväkoteja pitäisi rakentaa sekä vanhoja rakennuksia olisi saneerattava.Kyllä sarkaa riitttäisi, kunhan projektit laitettaisiin liikkeelle. Nyt olisi oikea aika rakentaa, Laaksonen päättää.Menneitä tapahtumia
EtusivuReferenssitAjankohtaistaKuvagalleriaYhteystiedotYhteistyökumppanit
powered by [webside]